Transplant de păr

Fiecare implant este considerat o operă de artă. Aici implantăm păr și o facem cel mai bine. Folosind instrumente originale, patentate și protocoale complexe atât preoperator cât și intra- și postoperator, reușim să obținem rezultate 100% naturale la o densitate maximă posibilă.

Pentru pacient, recuperarea este imediată, fără cicatrici, dureri sau sângerări. Tehnica Q-FUE (Quality Follicular unit extraction) este cea mai puțin invazivă dintre toate tehnicile de implant de par existente și cea mai evoluată. Pacientul va pleca liniștit acasă după implant, urmând să respecte niște indicații elementare în ce privește întreținerea și curățarea zonelor primitoare și donatoare. Vindecarea se face fără cicatrici.

Suntem foarte atenți la aspectul natural al implantului, de aceea ne asigurăm riguros că firele vor fi implantate în locul și poziția ideală. Medicii noștri sunt specializați în acesta tehnică printr-un program intens la standarde internaționale.

În cazul femeilor, intervențiile de restaurare capilară se fac pentru prima data în România printr-o metodă în care părul nu trebuie tuns-„no shave session”.
Da, meritați să știți că Q-FUE avansat este singura tehnică prin care se poate redobândi podoabă capilară cu un aspect complet natural.

Vrei să afli mai multe despre cum te putem ajuta?

Fă-ți o programare ca să putem avea o discuție mai detaliată despre nevoile tale.

Galerie Foto